top of page

karolina

WhatsApp%20Image%202020-02-19%20at%2021.

Mijn naam is Karolina. 

 

Ik ben opgegroeid in een katholiek gezin. Ik ging elk zondag naar de kerk en ben opgevoed met een overtuiging dat goede werken doen en de kerk bezoeken genoeg is om een kind van God te zijn. Door de alcoholverslaving van mijn vader was ik een heel onzeker en angstig kind. Hoe ouder ik werd, hoe eenzamer ik mij voelde.  

 

Op mijn 18de ben ik zelf gaan drinken om me vrij te voelen. Maar de leegte in mijn hart werd steeds groter en ik werd depressief. Ik kreeg anorexia en ben op het verkeerde pad terecht gekomen. In 2004 verhuisde ik naar Nederland op zoek naar een nieuwe start. Die vond ik niet waardoor ik aan zelfmoord begon te denken.

 

In die periode leerde ik mijn man kennen, we trouwden en samen zijn we hulp gaan zoeken. Ik kwam mensen tegen, die een blijdschap bezaten, die ik niet kende. We gingen naar een evangelische gemeente en ik hoorde over Jezus en Zijn liefde. Maar ik was te trots om Hem in mijn hart toe te laten. Ik vond mezelf een goed mens, ik deed niemand kwaad en ging zondags naar de kerk. Dit was toch genoeg om naar de hemel te gaan?

Ondanks mijn eetstoornis ben ik zwanger geworden. Mijn angst over het ongeboren kind was ondraaglijk. Ik besloot God te zoeken en ging ik weer naar de evangelisch gemeente. Wonder boven wonder verliep de zwangerschap perfect en ik beviel van een gezonde jongen. Mijn blijdschap en opluchting was zo groot dat ik in het ziekenhuis aan Jezus vroeg om in mijn hart te komen en van mij een nieuwe mens te maken.

Door het Bijbel lezen werd mij duidelijk dat ik een zondaar ben die vergeving nodig heeft. Ik moest wederom geboren worden om een kind van God te zijn. Alleen Jezus kon mijn ziel genezen met Zijn liefde en mij vergeven van mijn verleden. Toen ik dat besefte en mijn zonden beleed ontving ik rust en vrede! De leegte in mijn hart was weg en ik was niet meer eenzaam!

Mijn leven is diametraal veranderd! Ik ben genezen van depressie en anorexia. En ik ervaar Gods aanwezigheid in mijn hart en leven. Na al die jaren vol van duisternis heeft Jezus mij bevrijd en een nieuwe kans gegeven. Hij wil u ook helpen om opnieuw te beginnen. Geef uw hart aan Jezus!

bottom of page