top of page

arjan

WhatsApp%20Image%202020-02-19%20at%2021.

Mijn naam is Arjan.

Op zondag ging ik altijd met mijn ouders trouw mee naar de gereformeerde kerk. Ik hoorde veel preken over oordeel en uitverkiezing, maar ik hoorde niets over hoop en liefde en al helemaal niets over Jezus.

 

Ondertussen gebeurde ervan alles met ons gezin: mijn broertje overleed en mijn ouders werden overspannen. Ik zocht een uitweg, maar raakte al op jonge leeftijd verslaafd aan drank, gokken, roken enzovoorts. Ik was totaal verloren en werd depressief. Voor mijn depressie werd ik door een psychiater behandeld en kreeg medicijnen voorgeschreven, maar niets hielp. Ik bleef leeg en doelloos.

 

Totdat mensen in 2006 tegen mij zeiden: 'Arjan, er is een God die van je houdt, en je kan een nieuwe start maken als je vergeving vraagt van je zonden'. Een paar maanden later heb ik dat ook gedaan en Jezus Christus deed een geweldig wonder in mijn hart. Hij heeft me bevrijd van mijn verslavingen en Hij herstelde mijn huwelijk. Hij gaf me hoop, kracht en maakte mij een compleet anders mens!

 

Wat alcohol niet kan doen en medicijnen niet kunnen doen, kan Jezus Christus wel. Hij is de enige die uw leven kan vullen! God wacht op u, Hij heeft alles voor u gedaan door aan het kruis te gaan. 

 

Stel het niet uit maar geef uw hart aan Hem: daar zult u nooit spijt van krijgen!

bottom of page