top of page

Diana

WhatsApp%2520Image%25202020-02-19%2520at

Mijn naam is Diana.

 

In 2007 heb ik mijn hart aan Jezus gegeven. God heeft verschillende wonderen in mijn leven gedaan tot nu toe en één daarvan is dat God mij heeft genezen van mijn allergieën. 

 

Ik had hooikoorts, nikkelallergie en zonneallergie en dat laatste was het ergste en het vervelendste. Ik zat elke zomer van top tot teen onder de rode bultjes en blaasjes en ze jeukten verschrikkelijk. In mijn gezicht vond ik het meest erg, want mensen keken mij aan en vroegen elk jaar weer wat ik op mijn gezicht had.

Ik bad God voor genezing, maar dat ging niet zo één-twee-drie. Ik had namelijk een liefde voor heksen, trollen en Dracula. Thuis had ik daar poppen en beelden van. Ook keek ik vaak naar series en films van heksen. Ik zag daar geen kwaad in, want ze bestonden toch niet! Maar stiekem aanbad ik ze.

 

Exodus 20:2 zegt: “U mag geen andere goden aanbidden dan mij”. God liet mij zien wat ik moest doen om genezen te worden. Ik heb alles weggegooid en ben gestopt met series en films te kijken. Vanaf dat moment kon God mij, door het bloed van Jezus, genezen.

God kan ook u genezen van uw ziekte, pijn of kwaal. Neem Jezus aan als uw Redder en Verlosser. Hij is het beste medicijn!

bottom of page