top of page

Corosh

WhatsApp Image 2020-08-17 at 09.48.03.jp

Ik ben Corosh (Reza) Sami.

 

Ik ben geboren en getogen in Iran en in een moslim gezin opgevoed. Mijn ouders leerde mij op jonge leeftijd de religieuze praktijken en ik deed wat mijn ouders deden om hun tevreden te houden. Uit nieuwsgierigheid begon ik vragen te stellen over wat mijn familie en andere moslims niet leuk vonden. Vaak kreeg ik geen antwoord. In plaats daarvan werd ik angstig door de verhalen dat god mij zou straffen. 

Ik was 15 jaar toen ik stopte met godsdienst en op zoek ging naar andere dingen in wereld. Ik geloofde dat geloof en religie door mens gemaakt was.

 

In de jaren 90 vluchtte ik naar Nederland. Snel begon ik drugs te gebruiken en alcohol te drinken. Door deze jarenlange verslavingen werd ik echt moe en zat ik echt vast. Ik besloot om zelfmoord te plegen, maar na mijn poging ben ik door dokters in leven gehouden.

Er kwam verandering in mijn leven toen ik een man (Freidon) ontmoete. Hij kwam vanuit Leiden naar de AZC in Wageningen om mij het evangelie over Jezus te vertellen. Ook vertelde hij mij wat God in zijn leven gedaan had. Ik leerde Jezus en Bijbel kennen en ik kreeg antwoorden op al mijn vragen! 

Ik besloot mijn leven aan Jezus te geven, ik kwam tot bekering. Ik was niet meer depressief en angstig! Ik kreeg kracht in mijn lichaam en geest waardoor ik kon stoppen met alle medicijnen. Ik was vrij, blij en ik kreeg weer hoop in mijn dromen en toekomst.

God de Vader houdt van ons. Hij wil ons een nieuw leven geven en onze zonden vergeven. Open uw hart en laat Jezus in uw hart komen. Laat Hem u richting en leiding geven.

Dank u voor het lezen van mijn getuigenis!

bottom of page