top of page

Dan

foto Dan.jpg

Mijn naam is Dan.

 

Ik ben rooms-katholiek opgevoed en als een kind heb ik altijd geloofd in God en was op zoek naar waarheid. Toen ik naar Nederland kwam, hoorde ik het evangelie van Jezus Christus en dat je een persoonlijk relatie met Hem kan hebben.

 

In 2012 kwam ik tot bekering en gaf mijn leven aan Jezus. Mijn hele levensstijl begon te veranderen en ik werd bevrijd van zonden en gebondenheden. Daarna begon ik geestelijk een strijd te krijgen, waarvan  ik geen idee had hoe ermee om te gaan. Ik ben toen gaan Googlen om een oplossing te vinden en ik belandde op een website waar veel valse leer op stond en ik geloofde het, omdat ik niet beter wist. Doordat ik valse leer en prediking hoorde over Jezus, begon ik terug te gaan in mijn oude patronen en viel terug in zonde. Ik raakte weer gebonden aan allerlei zonden. Ik raakte in de war en wist niet meer wie God was en hoe ik Hem kon leren kennen. De wereld was toen voor mij zo aantrekkelijk, ik werd erin meegesleurd en raakte God kwijt en liep van Hem weg.

 

Ondanks alles heeft God mij nooit losgelaten en heeft Hij mij altijd beschermd door de jaren heen. In 2019 begon God mij naar Zich toe trekken en kreeg ik weer verlangens om Jezus te zoeken in gebed. Maar elke keer als ik dat deed, hield ik het geen twee weken vol en viel ik weer terug. Totdat ik op straat werd aangesproken en mij werd verteld dat God een plan en bestemming heeft voor mijn leven en dat ik volledig vrij kan van zonden. Ik wist 100% zeker dat God tot mij sprak en dat Hij mij een nieuwe kans gaf.

 

In november 2019 maakte ik de keuze om mijn leven aan Jezus te geven en Hem te volgen, mijn hele leven lang, en dat kwam omdat ik een keuze maakte door mijn wil te onderwerpen aan Zijn wil. Vanaf dat moment heeft Jezus mijn leven compleet vernieuwd en mij bevrijd van zonden. Nu kan ik volledig leven in vrijheid en mijn toekomst ligt Zijn handen. Hij heeft mij vrijgezet van alle verwarring en onrust. God is trouw aan Zijn woord. Als je Hem zoekt, zul je Hem vinden, als je Hem vindt, vind je het leven.

bottom of page