top of page

Carmen

image_72192707.JPG

Mijn naam is Carmen.

In het proces van mijn scheiding en het ontdekken van een hersentumor, werd ik aangesproken door een koppel uit de Ede kerk. Onze zonen zaten in hetzelfde voetbalteam en zij zagen dat ik erg depressief was. Ik geloofde wel in God en ik had een religieuze achtergrond, maar ik deed er niet zo veel mee.

 

Voordat ik naar de kerk ging, onderging ik een operatie voor mijn hersentumor. Tijdens de operatie moest ik wakker blijven. Op het moment dat ik naar de operatiekamer ging, voelde ik Gods bescherming als een warme deken om mij heen. Na een succesvolle operatie ging ik met het koppel mee naar de kerk en ik werd door God aangeraakt. Ik voelde me meteen thuis, ik kwam tot bekering en ik begon vanaf dat moment naar de kerk te gaan. 

 

Na 3,5 jaar begon de tumor te groeien. Ik kreeg chemokuren en bestralingen. Tegelijkertijd was ik erg standvastig in mijn relatie met God. Hij had mij eerder beschermd en Hij zal het weer doen. Na de bestralingen werd ik slechtziend, het is een zeldzame complicatie. De artsen kunnen niet zeggen hoe het zal aflopen omdat het zo zeldzaam is, maar God zal mij genezen. Daar ben ik van overtuigd! Zijn hoop, kracht en vertrouwen geeft Hij mij elke dag. Ik geloof in wonderen en dat mijn genezing vele mensen om mij heen gaat bereiken. 

 

Na mijn bekering heeft God mij veranderd, ik ben niet meer depressief en niet meer bitter over mijn verleden. Door Zijn hoop, liefde en kracht voel ik mij gedragen. Hij heeft mij een nieuwe familie gegeven die mij bemoedigt en steunt. 

 

Het mooiste cadeau wat je kan krijgen is dat je God in je leven hebt.

bottom of page