top of page
Foto Arend en Ottelien.jpg

Arend

Mijn naam is Arend.

 

Ik ben geboren en getogen in Schiedam. In mijn dagelijks leven ben ik een touringcarchauffeur/reisleider. Tijdens één van mijn busreizen, ben ik twee speciale personen tegengekomen die mijn verdere levensreis een absolute ommekeer hebben gegeven.

Wat kan een mens een hoop veranderingen doormaken in een korte tijd! Mensen die mij kennen weten dat ik, net als vele anderen, mijn leven niet altijd zo netjes op orde had. Ook kon ik niet altijd trots zijn op wat ik deed. Ik had mijn zorgen, verdriet en rotzooi door mijn eigen toedoen. Geen mens is het gelukt, en zeker mijzelf niet, om daar verandering in te brengen.

Totdat ik in mijn wanhoop een Bijbel kocht. In het begin wist ik zelf eigenlijk niet waarom, maar toen ik ging lezen kon ik niet meer stoppen. God liet me zien hoe ik wel kon veranderen en wie ik daarvoor nodig had: dat was Jezus!

Nadat ik besloten had mijn leven over te geven aan Hem en te gaan doen wat Hij zegt, gebeurde er zoveel dat ik het zelf niet meer kon begrijpen. Mijn depressies waren weg en ik kon mijn verslavingen loslaten! Zo kon ik bijvoorbeeld in één keer stoppen met roken wat ik daarvoor al zo vaak geprobeerd had, maar op mijn eigen kracht steeds niet lukte.

Kortom, ik ben een ander mens geworden. Ik ben blij. Ik heb rust gevonden. Inmiddels ben ik getrouwd met een prachtige vrouw en weet ik dat ik nu een mooie toekomst voor me heb. Ik heb absoluut een nieuw leven!

 

Maar, ik blijf die Arie, niet die van 020, maar wel die van Feyenoord houdt:

dat zal niet veranderen!

bottom of page